Wandeling Zoniënwoud op 1 mei 2019

We gingen al twee keer met de dalmatiërclub naar het Zoniënwoud en toen was er telkens een talrijke opkomst van vrolijke baasjes en uitbundige stippels. Zelfs de zon was van de partij, maar eigenlijk is het een traditie dat het op 1 mei stralend weer is. Dus we keren graag terug.

Jullie komen toch ook? 

 

We wandelen zo'n 7km door het bos en genieten van kleine paadjes, met of zonder modder, van brede bomenlanen en prachtige grasstroken... De honden kunnen zich naar hartelust uitleven en de baasjes kunnen genieten van het prachtige schouwspel van zovele mooie dalmatiërs die spelen en lopen. 

Nadien gaan we even uitrusten en onze hongerige magen stillen in Cafétaria De Bosuil met een pasta- en groentenbuffet à 16€ pp, drank exclusief. 

Vertrek wandeling om 11uur
Adres:  Kapucijnendreef 70 - 3090 Overijse

(Rijd gewoon tot het einde van deze straat en parkeer daar. Of parkeer in het begin van de straat, daar is De Bosuil waar we nadien gaan eten)

 

Inschrijven: Stuur een mailtje naar julie_pluymers@hotmail.com met daarin het aantal personen, het aantal honden en met hoeveel personen jullie wensen te eten.

Tot 1 mei!