Dalmatiër weekend 12-13 juni 2020


Het is lang geleden dat we een Dalmatiërweekend hebben georganiseerd met de club. Dus het is hoog tijd dat we dat doen, toch? We hebben een hotel gevonden waar honden worden geaccepteerd, ook in het restaurant als ze rustig zijn en de andere gasten niet storen. 

 

http://www.hotellasapiniere.be voor alle informatie over het hotel en de prijzen. 

 

Zaterdag 12 juni:

 

Vertrek van de wandeling om 14.00 uur, vanaf de parkeerplaats van La Sapinière. 

Wandeling van 6 km à 8 km naargelang de moed van de deelnemers zonder grote helling, een steile afdaling op de 8 km, mogelijkheid om de honden los te laten gedurende 3/4 van de wandeling.

Avondmaaltijd in La Sapinière, 3-gangen menu voor 25€.

 

Zondag 13 juni:

 

Vertrek van de wandeling om 10 uur, vanaf de parkeerplaats van La Sapinière.

Wandeling van 8 à 9 km langs de Semois en Rebais, enkele middelgrote hellingen, vrij wild, het einde is bergafwaarts. 

Mogelijkheid om de honden op 3/4 van de wandeling of meer los te laten, afhankelijk van het aantal toeristen die dag.

Pizza lunch (bestelling ten laatste op vrijdagavond. Wanneer u zich inschrijft, stuurt Cécile u de keuze van de pizza's) bij Cécile en Francis thuis, tussen 12 en 13 uur, omheind en onder een tent, hun huis is op de terugweg van de wandeling, op 50 m van het hotel.

 

Reservatie informatie :

 

Reserveren kan rechtstreeks bij het hotel "La Sapinière" onder vermelding van "Groupe Dalmatiens" (de eigenaar is Nederlandstalig) of door ons een e-mail te sturen. Accommodatie en maaltijd of maaltijd alleen, ruimte voor een stacaravan indien gewenst.

Voor degenen die niet willen blijven slapen, maar op zaterdagavond willen dineren, zal het hetzelfde 3-gangen menu zijn als voor het halfpension (aan 25€ + drankjes).

Betaling ter plaatse of door overschrijving op de rekening van Francis Van Espen BE35 3600 1065 3737.

 

60€ voor een kamer in 1/2 pension, 3-gangen maaltijd aan 25€, het hotel geeft 10% korting voor de groep. (inclusief degenen die in hun mobilhome slapen).

Voor honden is het 5,00€ per nacht, per hond.

 

 

Als we met genoeg zijn, zal hij een aparte zaal voor de maaltijd reserveren voor ons. Anders accepteert hij alleen honden in het restaurant als ze rustig zijn (zitten of liggen) en niet blaffen, uit respect voor zijn andere gasten.   

 

De stacaravans kunnen worden geparkeerd op zijn parkeerplaats, zelfs als de mensen niet in het hotel verblijven en alleen de maaltijd nuttigen.

 

Inschrijvingen en vragen: fvanespen@gmail.com

 

Inschrijvingen sluiten eind april, niet later, twijfel dus niet te lang!

 

Cécile Héraly en Francis Van Espen